Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Stripper huren
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

Vuurshow Sfeervol en Spectaculair Lights in Motion.

De vuurartiesten van Lights in Motion verzorgen sfeervolle en spectaculaire vuurshows. Met prachtige choreografieën, een grote diversiteit aan skills, tools en vooruitstrevende technieken, bieden wij een adembenemend schouwspel waar de ‘vonken’ vanaf vliegen.

Onze vuurshows zijn geschikt voor vele gelegenheden en kunnen op talloze manieren worden uitgebreid. Naast onderstaande vuurshows verzorgen wij ook freestyle optredens en shows op maat. Wilt u een vuurshow boeken of een vuurartiest huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. professionele stripper huren

Vuuracts Vuurspuwer Vuurvreter.
Vuurspuwen wordt dan ook vaak als afsluiting van een voorstelling gedaan, en als het even kan als de schemer al is ingevallen. Vuurspuwen is altijd een sensationeel en spannend gebeuren bij festivals en evenementen. Onze vuurspuwer brengt naast vuurspuwen nog een jongleer act, ballonclown, goochelshow. goedkoop stripper huren dj trouwfeest inhuren

Theater Vistazo, straattheater, workshops en entertainment.
wee pioniers uit de Victoriaanse tijd zijn met hun anachronistische voertuig in het heden beland. Ze zijn onderweg naar de Brandende Poorten Van Anubis, een tijdmachine die verborgen ligt ergens aan de hemel. Deze tijdmachine kan echter alleen gevonden worden wanneer ze hun primaire energiebron gebruiken. Het vuur zal regelmatig de hemel bereiken in de hoop de tijdmachine zichtbaar te maken zodat ze hun reis kunnen voortzetten.
Tijdens de uitvoering rijden de twee indrukwekkende figuren met het Steampunk mobiel naar verschillende locaties. Ze zullen met enige regelmaat het voertuig tot stilstand brengen om de vlammenwerper te ontsteken.

Het mobiele object is in 2006 gebouwd door beeldend kunstenaar Marcel Boonen. In 2014 heeft hij speciaal voor deze performance het mobiel omgetoverd in een Steampunk machine. Het mobiel is uitgerust met een vlammenwerper die een hoogte kan bereiken van 15meter.

Deze spectaculaire mobiele act is in opdracht geproduceerd voor theater en organisatiebureau TotaalTheater Nederland. Voor technische gegevens, prijzen en mogelijkheden kunt u terecht bij TotaalTheater.

Professionele performers op uw event Glamorous Entertainment.
De acts die Glamorous Entertainment aanbiedt zijn: steltenlopers, vuurspuwers, tissue act, laser act, robot act, slijptol act en lilliputters. Voor al deze acts kunt u ook passende kostuums huren of laten maken. Zo kunt u de kostuums perfect laten aansluiten bij uw event en uw wensen. Striptease Brussel

Vuurspuwer Boeken? Direct op ShowBird.com!
1-op-1 met de artiest. Op Showbird heb je direct contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Vuurspuwer boeken of inhuren doe je hier op Showbird. Gun jezelf een optreden van deze act op jouw bedrijfsevent, feest of andere gelegenheid.

Strippers en Stripsters voor de beste striptease-act Delicious Entertainment.
Wij zijn een entertainment-bureau gevestigd in Eindhoven. Wij verzorgen voor u stripteaseshows, paaldansshows, diverse thema-shows en andere dans-acts door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Op onze website kunt u strippers en striptease-danseressen huren en gogodansers, vuurspuwers en paaldansers boeken.

Vuurspuwer inhuren voor een originele invulling van je evenement.
En daarbij hoef je echt niet meteen te gaan voor een groot feest. Ook een intiem feest kan heerlijk mysterieus worden als je een vuurspuwer gaat inhuren. Een vuurspektakel wordt natuurlijk pas goed als je een professionele vuurspuwer weet te vinden.

Pyromancer Vuurspuwer Firebreather. Pyromancer Vuurspuwer Firebreather.
Welkom op de site van Pyromancer, vuurspuwer en vuurkunstenaar. Schrijver en dichter. Al meer dan tien jaar gespecialiseerd in grote en kleine vuurshows. Wilt u een vuurspuwer huren, een workshop vuurspuwen of vurig maatwerk ter aankleding van uw evenement, dan bent u hier aan het juiste adres.